Basisworkshop Zentangle 

Data
In het najaar 2017 komen er weer nieuwe data op de site en Facebook. Tot die tijd zijn wij te vinden op fairs of in te huren voor groepen, zoals bijvoorbeeld familie- en personeelsuitjes! Kosten en locatie in overleg!

                                                                                                

In de workshop "Zen met NEI" maak je kennis met de Zentangle tekenmethode, het materiaal, de basisprincipes en natuurlijk een aantal patronen (tangles).

Maak een paar Zentangleschetsjes en je zult ontdekken dat je de wereld om je heen op een andere manier gaat waarnemen: alles wordt helderder, kleurrijker en duidelijker. Overal waar je komt, zie je patronen en ontdek je schoonheid. 

Zentanglekunst heeft een heel duidelijk en belangrijk doel. Daardoor moet elke lijn en elk streepje in een tangle aandachtig en zorgvuldig worden getekend. De Zentanglemethode is bedachtzaam en het eindresultaat is altijd een kunstwerk!

Zoals twee personen niet hetzelfde zijn, zo zullen twee tangles ook nooit gelijk zijn. Een Zentanglekunstwerkje is net zo uniek als de persoon die het heeft gemaakt. Je zult de Zentangle kunst van een ander natekenen, maar streef ernaar om het iets van jezelf te geven.

Bron: basisboek Zentangle

Zentangle workshops zijn o.a. geschikt voor

  • Teambuilding
  • Bedrijfsuitje
  • Vriendenavond
  • Bepaalde groepen patiënten
  • Buitenschoolse activiteit
  • Kinderpartijtjes

 

"Wie een Zentangle maakt, is aan het 'tanglen'."

 

 

INSPIRATIE-WEBSITE-TILE52cropped-IMG_6765-e14470129224722.jpg