"Toen we vorig jaar het boek ZENTANGLE® kochten wisten we niet dat dit een basis zou zijn voor een fantastisch nieuw project."

Zentangle® verandert je leven, staat in het boek... Ach ja, het zal wel... Maar echt! Het is gebeurd! Je gaat de wereld om je heen echt op een andere manier waarnemen. Alles wordt helderder, kleurrijker en duidelijker. Overal waar je komt, zie je patronen! Echt overal! In stoffen, servies, in boeken, in de natuur. Ik heb liefde voor patronen, ons hele huis staat er vol mee.

De liefde voor Zentangle® is een feit. Het is gewoon te leuk, iedereen moet het leren en die kans krijg je bij ons! We geven workshops, staan op festivals en fairs. En we hebben Handletteren ontdekt, wat in het verlengde ligt van onze creatieve interesse en aansluit bij Zen met Nei, net zo inspirerend als Zentangle®. Het is letterlijke kunst! Bij Handletteren schrijf je namelijk geen letters, maar teken je ze 1 voor 1.

Wil je meer weten?
Of een uitje voor familie, bedrijf, vrienden of kinderen organiseren? Wij denken graag mee in het vinden van maatoplossingen om er samen een creatief feestje van te maken. Want bij ‘Zen met NEI’ heeft creativiteit een streepje voor.

Zen met NEI
Iris van Vliet en Nynke Lootsma
Bolsward
(06) 14 57 25 58

of mail naar zenmetnei@gmail.com

 

 Klik hier voor onze workshops!
http://www.zen-nei.nl/workshops/

INSPIRATIE-WEBSITE-TILE

ANSICHTKAARTEN-SET-HR2
  

cropped-LOGO-ZEN-MET-NEI.png

STUDYO_NL-nieuw